Aanhangwagencentrale bvba
Aanhangwagencentrale bvbaPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN ARENDONK

Waarom zou u een aanhangwagen kopen bij Aanhangwagencentrale Arendonk? Allereerst zijn wij een trotse Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens. Dit houdt in dat wij als dealer voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van dit internationaal gerenommeerde merk. Wij verkopen dus alle modellen aanhangers van HAPERT. Daarnaast kunt u bij Aanhangwagencentrale ook een goedkope tweedehands aanhanger of een speciale trailer aanschaffen, zoals een motortrailer, paardentrailer of veetrailer.

Bij ons in Arendonk staan altijd meer dan 200 nieuwe aanhangwagens en minimaal 50 occasions op voorraad. Van kippers, bakwagens en plateauwagens, tot autotrailers en gesloten modellen, waaronder bagagewagens en koelwagens. Of u nu een nieuwe of tweedehands aanhangwagen wilt kopen; bij Aanhangwagencentrale bent u altijd verzekerd van de beste prijs!

MAATWERK AANHANGERS VAN HAPERT TE KOOP

Aanhangwagencentrale is daarnaast ook specialist in maatwerk en speciaalbouw. Daarom kunt u bij ons een HAPERT aanhangwagen op maat kopen. Wij helpen u graag bij het configureren van uw eigen remorque. Komt u uit de regio Antwerpen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk? Bezoek dan de showroom in Arendonk, waar onze specialisten u graag meer vertellen over alle maatwerk aanhangwagens van HAPERT.

BETROUWBARE AANHANGER HUREN IN ANTWERPEN

Wilt u een aanhanger of trailer huren voor bijvoorbeeld de regio Arendonk, Antwerpen of Vlaanderen? Aanhangwagencentrale verhuurt ook verschillende aanhangwagens en trailers tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Daarnaast profiteert u ook van uiterst flexibele huuropties. Direct een aanhangwagen huren? Bezoek de showroom en kies het gewenste model uit ons actuele aanbod van aanhangers in de verhuur.

ONDERHOUD VAN ALLE AANHANGWAGENS IN ARENDONK

Bij Aanhangwagencentrale kunt u ook terecht voor onderhoud, reparaties en herstellingen van alle soorten aanhangwagens, trailers en caravans. In de werkplaats in Arendonk voeren we ook keuringen of aanpassingen aan uw aanhanger uit. Wij garanderen altijd de snelste service. Bovendien is het maken van een afspraak voor aanhangwagen onderhoud niet nodig. Brengt u de remorque langs, dan is deze waarschijnlijk de volgende dag al gereed. Daarom maken zowel bedrijven als particulieren uit de regio Antwerpen gebruik van onze snelle en betrouwbare onderhoudsservice.

GOEDKOPE AANHANGER-ONDERDELEN KOPEN?

Wilt u de aanhangwagen zelf onderhouden en bent u daarom op zoek naar specifieke onderdelen? Bij ons in Arendonk zijn ook alle denkbare aanhanger-onderdelen te koop. Van remmen, banden, lagers en assen, tot verlichting, kogelkoppelingen, oprijbalken en vloerplaten; Aanhangwagencentrale beschikt altijd over een ruime voorraad. Daarnaast adviseren we u graag over het kopen van de juiste onderdelen voor uw specifieke remorque of trailer.