Aanhangwagencentrale bvba
Aanhangwagencentrale bvbaPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

ALLE SOORTEN AANHANGWAGENS TE KOOP IN ARENDONK

Sinds de oprichting in 1970 heeft Aanhangwagencentrale Arendonk zich gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens. Van een bakwagen, plateauwagen en kipper aanhangwagen, tot een bagagewagen, oprijwagen en dieplader; wij leveren elk model in alle denkbare soorten en maten. Zowel nieuw als tweedehands. De actuele voorraad van Aanhangwagencentrale bestaat altijd uit meer dan 200 nieuwe aanhangers en 50 occasions. En juist vanwege de grote voorraad en het brede assortiment kunnen we iedereen in de provincie Antwerpen bedienen.

RUIME KEUZE: VAN AANHANGERS TOT TRAILERS

In de showroom in Arendonk vindt u een ruime keuze aan remorques en trailers. Wij leveren onder andere open en gesloten aanhangwagens van het kwaliteitsmerk HAPERT. Dit merk wordt internationaal geroemd om zijn kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Met trots mogen wij ons Premium Dealer van HAPERT aanhangers noemen. 

PAARDENTRAILERS EN OVERIGE TRAILERS

Naast het uitgebreide aanbod van aanhangwagens, beschikt Aanhangwagencentrale ook over een ruim assortiment trailers voor verschillende soorten ladingen. Vanuit Arendonk verkopen en verhuren we onder andere paardentrailers, veetrailer en motortrailers aan klanten binnen de regio Antwerpen en omstreken. Ook voor het kopen van een tweedehands aanhanger of trailer bent u bij ons aan het juiste adres.

HAPERT AANHANGWAGENS VOOR DE REGIO ANTWERPEN

Aanhangwagencentrale is dé Premium HAPERT Dealer in Arendonk. Zowel zakelijke gebruikers als particulieren kunnen bij ons terecht met vragen over alle aanhangwagens. Het complete assortiment bestaat uit bakwagens, plateauwagens, kippers, autotrailers, machinetrailers en diverse gesloten aanhangers. Naast het geven van persoonlijk advies en voorlichting, verzorgen wij ook de verkoop, verhuur, service, garantie en onderhoud van alle HAPERT aanhangwagens.

Wij leveren daarnaast ook maatwerkoplossingen. Daarom kunnen wij u ook helpen bij het samenstellen van uw eigen HAPERT aanhangwagen. Kom gerust een keer langs bij ons in Arendonk en laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk remorques.

NIEUWE OF TWEEDEHANDS AANHANGWAGEN KOPEN?

Twijfelt u tussen een nieuwe of tweedehands aanhangwagen? Loop dan gerust een keer binnen in de showroom van Aanhangwagencentrale. Bij ons kunt u direct verschillende nieuwe HAPERT aanhangers en occasions met elkaar vergelijken. In Arendonk staat een team van specialisten klaar, om u te helpen bij de aanschaf van de juiste aanhanger