Aanhangwagencentrale bvba
Aanhangwagencentrale bvbaPremium Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

HÉT ADRES IN ARENDONK VOOR AANHANGERS EN TRAILERS

Sinds 1970 is Aanhangwagencentrale het vertrouwde adres in Arendonk voor het kopen, huren of onderhouden van aanhangwagens en trailers. Als Premium HAPERT Dealer leveren we ook alle modellen van dit kwaliteitsmerk. Vanwege het veelzijdige assortiment remorques en de bijzonder grote voorraad, is Aanhangwagencentrale ook hét adres voor iedereen uit de provincie Antwerpen en omstreken. Onze voorraad bestaat altijd uit meer dan 250 aanhangers in alle denkbare soorten en maten. Zowel nieuw als tweedehands.

SPECIALIST IN HAPERT AANHANGWAGENS

Bij ons in Arendonk kunt u terecht voor alles op het gebied van HAPERT aanhangwagens. Wij verzorgen niet alleen de verkoop en verhuur, maar ook service, garantie, onderhoud en reparatie van alle modellen. Het assortiment van HAPERT is zeer veelzijdig; van bakwagens, plateauwagens en kippers, tot speciale autoambulances, machinetransporters en diverse gesloten remorques. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment aanhangwagens van HAPERT.

DE AZURE SERIE

De HAPERT AZURE is een veelzijdige open aanhangwagen in de vorm van een bakwagen of plateauwagen. Aanhangwagencentrale Arendonk levert alle AZURE-modellen.

AZURE BAKWAGENS

De HAPERT bakwagen wordt geleverd met enkelas of tandemas, in verschillende afmetingen en laadvermogens tot maximaal 3500 kg. Bij ons staan diverse bakwagens in verschillende uitvoeringen op voorraad.

AZURE PLATEAUWAGENS

De HAPERT plateauwagen is tevens leverbaar als enkelasser of dubbelasser. De plateauwagens zijn standaard voorzien van aluminum wanden en een laadvloerhoogte van 76 centimeter.

COBALT KIPPERS

De HAPERT COBALT is een uiterst robuuste kipper aanhangwagen. COBALT kippers zijn te koop met enkelas, tandemas of tridemas. Daarnaast kunt u kiezen tussen een achterwaarts of driezijdig kippend model. Deze aanhanger is ideaal voor het snel lossen van uw vracht.

INDIGO TRANSPORTERS

De HAPERT INDIGO is het meest veilige vervoermiddel voor het transport van personenwagens en machines. Deze autotrailers en machinetransporters worden geleverd als kantelbare of niet-kantelbare oprijwagen.

SAPPHIRE GESLOTEN AANHANGWAGENS

De HAPERT SAPPHIRE is dé oplossing voor het vervoer van uw waardevolle lading. In de showroom in Arendonk staan deze gesloten aanhangwagens in uiteenlopende uitvoeringen; van koelwagens en bagagewagens, tot marktwagens en verkoopwagens. 

BASIC AANHANGERS

Binnen de BASIC-serie van HAPERT vindt u compacte bakwagens, bagagewagens en plateauwagens. Deze kleine aanhangers zijn zeer populair onder particulieren, kleine ondernemers en semi-professionals.

PAARDENTRAILERS VOOR ANTWERPEN EN OMSTREKEN

Aanhangwagencentrale Arendonk levert niet alleen aanhangwagens. Bij ons vindt u ook een uitgebreid assortiment paardentrailers, veetrailers en motortrailers van de beste merken. Ook deze speciale trailers worden zowel nieuw als tweedehands aangeboden. Vanwege ons totaalassortiment zijn we niet alleen een begrip in de regio Arendonk, maar in de hele provincie Antwerpen en ver daarbuiten.