Aanhangwagencentrale bvba
Aanhangwagencentrale bvbaPremium Hapert Dealer

Over ons

Al sinds 1970 specialiseert Aanhangwagencentrale zich in de verkoop van nieuwe en tweedehands aanhangwagens. Zaakvoerders Patrick en Lieve Gaukema staan sinds 1990 aan het hoofd van dit familiebedrijf. Momenteel telt onze zaak zes medewerkers.Doorheen de jaren groeide Aanhangwagencentrale in de provincie Antwerpen uit tot één van de grootste specialisten in aanhangwagens. Zelfs op Vlaams en Belgisch niveau behoren we dankzij onze totaalservice en het ruime aanbod tot de absolute top. Met een complete verhuurservice en alle nodige herstellingen in eigen werkplaats vervolledigen we onze totaalservice. Wij zijn officiële dealer voor verschillende gerenommeerde merken waaronder Hapert en Ifor Williams.

Meer dan 250 aanhangwagens in stock
Wij hebben een stock van meer dan 250 aanhangwagens, hierdoor krijgen onze klanten meteen een perfect beeld van wat mogelijk is. Door onze grote stock kunnen we onze klanten onmiddelijk verhelpen. 

Eigen werkplaats
Zoals hierboven vermeld, bieden wij een totaalservice aan de klanten doordat we een eigen werkplaats hebben. Dagelijks herstellen we aanhangwagens of geven we een grondige onderhoudsbeurt. Ook het op maat inrichten van aanhangwagens behoort tot de mogelijkheden.